• Communities & Collections
    • By Issue Date
    • Authors
    • Titles
    • Subjects
    • Document type
    • español
    • English
    • português (Brasil)
  • Self archiving
  • Browse 
    • Communities & Collections
    • By Issue Date
    • Authors
    • Titles
    • Subjects
    • Document type
  • English 
    • español
    • English
    • português (Brasil)
  • Login
Search 
  •   Institutional repository ITM
  • Revistas
  • Revistas Científicas
  • Revista CEA
  • Search
  •   Institutional repository ITM
  • Revistas
  • Revistas Científicas
  • Revista CEA
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Browse

All of ITMCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsDocument typeThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsDocument type

My Account

LoginRegister

Discover

AuthorGarcía Mosquera, Jhonjali (1)Heijs, Joost (1)Villa Enciso, Eliana María (1)Subject
innovación (2)
innovation (2)alimentos (1)business strategy (1)competitiveness (1)competitividad (1)desarrollo tecnológico (1)estrategia empresarial (1)food (1)nanotechnology (1)... View MoreDate Issued
2018 (2)
Has File(s)Yes (2)
Statistics GTMView statistics GTM

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-2 of 2

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Competitividad nacional empresarial versus innovación 

Heijs, Joost (Instituto Tecnológico Metropolitano - ITM, 2018-05-07)
Durante mis clases de Economía de la innovación, suelo preguntar a mis estudiantes lo siguiente: ¿Una empresa debe ser innovadora para ser competitiva y tener éxito en el mercado? La gran mayoría de ellos ofrece una respuesta ...
Thumbnail

Análisis de las principales tendencias de innovación en nanotecnologías de alimentos: una aproximación a su estudio a partir de vigilancia tecnológica 

García Mosquera, Jhonjali; Villa Enciso, Eliana María (Instituto Tecnológico Metropolitano - ITM, 2018-08-30)
en el estudio se analizan las principales tendencias en producción científica y tecnológica en el área de nanotecnología de alimentos. El propósito se centró en conocer su evolución y así poder identificar oportunidades ...

Departamento de Biblioteca y Extensión Cultural
bibliotecaitm@itm.edu.co

Contact Us | Send Feedback